Home
{jatabs type="modules" animType="animMoveHor" style="quartz" position="top" widthTabs="120" heightTabs="25" width="100%" height="auto" mouseType="click" duration="1000" colors="0:hilite2,1:hilite1" module="ja-tabs" }{/jatabs}

Elia Style- Shkolla me e madhe e Modes ne Shqiperi

ES SCHOOL

Elia Style është një institut profesional i akredituar në fushën e modës prej 10 vjetësh. Gjatë kësaj periudhe ky institut mode është bërë një pikë referimi për të rinjtë që duan të mësojnë ose hyjnë në fushën e modës, si stilistë dhe modelistë.

Shkolla për fashion designe përmban 4 drejtime:

-          Stilim

-          Modelist prerës

-          Modelist industrial

-          Kostumier

Studenti në dy vitet e para të shkollës mëson të 4 profilet dhe në fund të vitit të dytë zgjedh profilin për të cilin do të specializohet në vitë të tretë. Çdo vit studenti kryen dy detyra ku në fund të secilit semestër realizon 5 veshje të stiluara, prera dhe qepura nga vetë studentët për mbrojtjen e temës që jepet nga pedagogët.

 

 

 

Rreth ELIA STYLE

ES Atelie është një sallon i specializuar në fushën e modës dhe fashion designe me një eksperiencë 10 vjeçare dhe me një staf të specializuar të përbërë nga:
stilist, modelist dhe rrobaqepës.

Një sallon në të cilin skicohen, ideohen dhe ralizohen veshje me porosi, gjithashtu sipas sezoneve në bashkëpunim me ekspozitorin e vet ES Shop për çdo sezon nxjerr koleksionin e vet.

Në ES Atelie ju mund të realizoni veshje të personalizuara, të ideuara dhe skicuara nga stilistët tanë si dhe mund të porosisni veshje sipas dëshirës apo mund të zbërtheni çfardo lloj modeli të parë në katalog.

Es Atelie disponon metrazhe, aksesorë si dhe një numër të konsideruar makinerishë të cilat ju vijnë në ndihmë klientëve tanë për realizimin e veshjeve cilësore dhe me standartet e duhura.

ES Atelie është e specailizuar për realizimin e kampioneve për industri - gjithashtu ajo përgatit kampione për ekspozitorin e saj ES Shop të cilat mund të përshaten në masat trupore të çdo personi. ES Atelie ka prodhuar uniforma pune për mjaft kompani prestigjoze në tregun shqiptar, uniforma të cilat janë ideuar, skicuar dhe realizuar nga stilitsët dhe stafi i ES Atelie - për më tepër shih uniformat.

 

ES SPOT


Get the Flash Player to see this player.

ELIA STYLE facebook